Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος: Κεντρικό πρόσωπο ο Ντεντάκης

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Βόλος παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Βόλος για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Στο πρώτο μεσημεριανό παιχνίδι της σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται το Βόλο, που για τρίτη χρονιά στη σειρά έκανε ιδανικό ξεκίνημα με νίκη.

Η ομάδα της Αθήνας θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους βαθμούς της και ο Βόλος να κάνει το δύο στα δύο.

Ο Απόλλων Σμύρνης
Τέσσερα γκολ δέχτηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League Interwetten ο Απόλλων Σμύρνης, δύο από αυτά αφού βρέθηκε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Άντονι Φατιόν. Είναι η βαρύτερη ήττα της ομάδας από τις 18 Μαρτίου 2019, όταν είχε χάσει με 5-0 από τον Άρη.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο Γιάννης Πετράκης, που συμπλήρωσε μάλιστα 200 αγώνες ως προπονητής στη Super League.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο δεξιός μπακ του Απόλλωνα Γιάννης Ντεντάκης, που εφόσον αγωνιστεί, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά το Βόλο, την ομάδα που έπαιξε για τέσσερα χρόνια.

Ο 26χρονος Χανιώτης είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του Βόλου με 96 αγώνες, ενώ πανηγύρισε δύο ανόδους.

Οι τελευταίοι αγώνες
11.09.2021: Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 4-0 (κόκκινη Φατιόν)
Το πρόγραμμα
19.09.2021: Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
22.09.2021: Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης
27.09.2021: Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός

Ο Βόλος
Συνεπής στο καλό ξεκίνημα, ο Βόλος κατάφερε στην τρίτη του σεζόν στην κατηγορία να κάνει και πάλι νίκη. Το 2019 ήταν ο Πανιώνιος μέσα στη Νέα Σμύρνη, το 2020 ο Ατρόμητος στο Περιστέρι και τώρα στο Βόλο η Λαμία.

Μπορεί στη Ριζούπολη να κερδίσει όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν; Στην Αθήνα και αυτό, όπως με Πανιώνιο και Ατρόμητο; Αν και δεν είναι πρεμιέρα αυτή τη φορά…

Ο Βόλος τερμάτισε πρώτος στα Playouts την περασμένη σεζόν, κυρίως χάρη στην έδρα του. Δεν πέτυχε νίκη στα τέσσερα τελευταία εκτός, ενώ δεν κέρδισε άλλο παιχνίδι στο Λεκανοπέδιο, μετά την πρεμιέρα στο Περιστέρι.

Οι τελευταίοι αγώνες
12.09.2021: Βόλος - Λαμία
Το πρόγραμμα
19.09.2021: Απόλλων Βόλος
23.09.2021: Βόλος – Ατρόμητος
26.09.2021: Παναθηναϊκός - Βόλος

Μεταξύ τους
Η ιστορία των δύο ομάδων περιορίζεται στα τρία περσινά παιχνίδια τους. Το πρώτο θα μείνει αξέχαστο, καθώς έληξε με 3-3, αφού ο Απόλλων Σμύρνης είχε προηγηθεί με 3-0!

Ακολούθησε η νίκη του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, όταν ακόμα είχε οριακά μαθηματικές ελπίδες για την έκτη θέση. Και το τρίτο παιχνίδι ήταν στην 5η αγωνιστική των Playouts, όπου ο Απόλλων είχε ακόμα ανάγκη βαθμών, αλλά ο Βόλος πήρε το 0-0.

Μάλιστα είχε στον πάγκο τον Κώστα Μπράτσο για πρώτη φορά, αφού ο Άνχελ Λόπεθ ήταν παρελθόν.

Η ιστορία
Νίκες Απόλλωνα: 0
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Βόλου: 1
Με γηπεδούχο τον Απόλλωνα
Νίκες Απόλλωνα: 0
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Βόλου: 0

Πέρσι
30.11.2020: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 3-3 (κανονική διάρκεια)
(43’ σουτ Τσιλούλης, 48’ σουτ Ντομίνγκες, 55’ σουτ Τομάς – 60’ κεφαλιά Δουβίκας, 79’ σουτ Μπαρτόλο, 90’ σουτ Κολόμπο. Ο Γκαραβέλης απέκρουσε πέναλτι του Τομάς)
26.04.2021: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 0-0 (Playouts)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x