Stoiximan Super League

Στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ και άλλων δύο ο Μαουρίσιο

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου έχει εκδηλώσει η αραβική ομάδα, αλλά δεν «παίζει» μόνη της. Προτεραιότητα αποτελεί ο ΠΑΟΚ για την πλευρά του παίκτη.

Στο τέλος της σεζόν, όποτε έρθει αυτή εξαιτίας του κορωνοϊού, λήγει το συμβόλαιο του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά η υπόθεση έχει παραμείνει στάσιμη μετά τις πρώτες επαφές που είχαν ομάδα και εκπρόσωπος ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, είναι λογικό να προκύπτουν «μνηστήρες» για τον 31χρονο χαφ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η Αλ Ιτιχάντ (στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος ο Πρίγιοβιτς) έκανε μία πρώτη κρούση, αφού επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, προσθέτει πως υπάρχουν άλλες δύο ομάδες από τη Βραζιλία που ενδιαφέρονται για τον Μαουρίσιο, ο οποίος θα ήθελε να ακούσει και την πλευρά του ΠΑΟΚ πριν λάβει την τελική του απόφαση για το μέλλον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x