Stoiximan Super League

Στη μάχη και ο Καμπιάσο

Το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα θα κάνει σήμερα ο Εστέμπαν Καμπιάσο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Πως θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Σίλβα.

Στο δύο στα δύο στο πρωτάθλημα στοχεύει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:15, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr, ) και στη σύνθεσή του θα έχει και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός μέσος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στα ερυθρόλευκα παίρνοντας φανέλα βασικού από τον Μάρκο Σίλβα. Ο 38χρονος τεχνικός θα παρατάξει τους Πειραιώτες ως εξής:

Με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα τον Σαλίνο, δεξιά τον Ελαμπντελαουΐ και στόπερ τους Σιόβα και Ντα Κόστα.

Στα χαφ θα ξεκινήσει ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και επιθετική τριπλέτα τους Ντουρμάζ (αριστερά), Πάρντο (δεξιά), Χάρα (κορυφή).

Πλέον είναι διαθέσιμος και ο Τσόρι που αναμένεται να κάνει και αυτός την πρώτη του εφετινή εμφάνιση. Προφυλάχθηκαν Μαζουακού, Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκης που δεν ήταν απολύτως έτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x