Stoiximan Super League

Στην αποστολή ο Λάζαρος, εκτός ο Τουρέ

Με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην 20άδα του ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό. «Έκοψε» και πάλι τον Τουρέ ο Πέδρο Μαρτίνς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιστροφή… express από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Όπως ενημερωθήκατε από τον ΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Κώστα Νικολακόπουλο, από το απόγευμα της Κυριακής, ο διεθνής άσος, ο οποίος υπέστη θλάση στις 23 Νοεμβρίου, είναι ιατρικά έτοιμος πλέον, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Προπονήθηκε σήμερα (02/12) και συμπεριλήφθη στην 20άδα των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό της Δευτέρας (03/12, 19:30). Ωστόσο, είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς -που θα κόψει δύο παίκτες- αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Πάντως, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να προσφέρει κόντρα σε Ξάνθη (09/12, 15:30) και Μίλαν (13/12, 22:00).

Ούτε τώρα στην αποστολή ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είναι ξεκάθαρα εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού.

Στην αποστολή είναι οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Μάνος

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x