Stoiximan Super League

Στην Αθήνα και το «Athens Alive» για ΟΑΚΑ

Την ώρα που τρέχουν οι τελικές επαφές «Pan Asia»-Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό, οι συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου είναι στην Ελλάδα για ραντεβού με τον πρωθυπουργό

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές το πρότζεκτ του «Athens Alive» προχωράει κανονικά τις κινήσεις του, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, καθώς τη στιγμή που ο Παίροτζ ετοιμάζεται να κάνει δική του την ΠΑΕ, οι συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι στην Ελλάδα για σημαντικό ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα τη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Αλεξάντερ που είναι ο εκπρόσωπος της «Redstone», μαζί με άλλα μέλη των εταιρειών του κονσόρτσιουμ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ώστε να ενημερωθούν για την πρόοδο του νομοθετικού έργου ΟΑΚΑ και για τη διάθεση της κυβέρνησης απέναντί τους.

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πραγματοποιηθεί σίγουρα, έστω κι αν δεν μπορέσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και σε αυτή τη περίπτωση η επαφή θα γίνει με ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x