Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο Βάις!

Στη τελική ευθεία η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό, αφού ο Σλοβάκος άσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να «κλείσει» και τυπικά η υπόθεση!

Ολοκληρώνει σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός! Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Βλάντιμιρ Βάις έφτασε στην Ελλάδα και πλέον η υπόθεσή του βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις από την Πέμπτη, με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν δυνατά για την απόκτησή του και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους Πειραιτώτες.

Ο 24χρονος Σλοβάκος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στην Serie A, όπου με την φανέλα της Πεσκάρα είχε 22 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ακόμη δεν έχει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό, ενώ αν και δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του. Σήμερα, θα ολοκληρωθούν οι επαφές κι αφού περάσει από ιατρικά τεστ, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x