Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός - Το πλάνο για ΟΑΚΑ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Το σημερινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μετέφερε τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένα πολύ οριακό παιχνίδι. Αυτά όμως είναι τα πλέι-οφ, όπου ο Παναθηναϊκός είχε μπει σε δυσμενή θέση και τώρα είναι πάνω από ΑΕΚ και Άρη. Στο δεύτερο ματς με τον Άρη, όπου πήγε αποδεκατισμένος, έμεινε όρθιος και δεν έχασε (0-0). Ο Άρης ήταν δύο βαθμούς μπροστά και με τη νίκη που πέτυχε επί του ΠΑΟΚ, τώρα βρίσκεται από τον Άρη. Στο πρώτο ματς της Λεωφόρου δεν ήταν καλός, προηγήθηκε και μετά ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να παίξει όπως έπαιξε στο ΟΑΚΑ, παρότι έχασε, και ήταν κυρίαρχος και έχασε τσάμπα με 1-0 εκείνο το ματς. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός και για αυτό βάζει τον Μαουρίσιο, ο οποίος προσθέτει το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι της ομάδας. Πρόθεση του προπονητή είναι ο Παναθηναϊκός να έχει την κατοχή της μπάλας, να πιέζει και να γίνεται περισσότερο απειλητικός».

Ακούστε την πιθανή ενδεκάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x