Stoiximan Super League

Λαμία: Ανανέωσε ως το 2023 ο Γρηγορίου

Προπονητής της Λαμίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς συμφώνησε με την ΠΑΕ για ανανέωση και ανακοινώθηκε.

Την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, μέχρι το 2023 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία. Ο Έλληνας τεχνικός, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη (5/5), με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, και συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον κ. Γρηγορίου καθώς και στους συνεργάτες του καλή συνέχεια στο έργο τους με ακόμη περισσότερες επιτυχίες!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x