Αντίστροφα για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας μετρούν στον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να έχουν ένα διεθνές τουρνουά να έχουν μπροστά τους ένα διεθνές τουρνουά στην Ανκόνα.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ
Η προετοιμασία του Παναιτωλικού στην περιοχή Trentino ολοκληρώθηκε και η ομάδα αναχωρεί για την Ancona, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα και αύριο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio».
Ευχαριστούμε το όμορφο Gogolo που μας φιλοξένησε τις τελευταίες δώδεκα μέρες. Τους κατοίκους του που έγιναν φίλοι μας, τη Δημοτική Αρχή, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου Kristiania για την άψογη φιλοξενία της αποστολή. Τέλος, τις ομάδες της Φιορεντίνα, της Πίζα και της Περούτζια, για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να αγωνιστούμε μαζί τους.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






