Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία ο Άρης εν όψει Πανιωνίου

Αύριο ανακοινώνεται η αποστολή του Άρη για το ματς του Σαββάτου (6/10, 18:15) κόντρα στον Πανιώνιο.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου (η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Μπάμπης Παυλίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο 24ώρο και προπονήθηκε κανονικά.

Ο Φραν Βέλεθ, που ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, το βράδυ θα κάνει μαγνητική στους οπίσθιους μηριαίους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x