Stoiximan Super League

Στο Καρπενήσι θα χτιστεί ο νέος Απόλλων Σμύρνης

Το προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι επέλεξαν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα Σμύρνης για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Τα φιλικά που έχουν κλειδώσει και το τουρνουά στην Ιταλία.

Τον προγραμματισμό του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της ερχόμενης περιόδου έχουν βάλει μπρος για τα… καλά τις τελευταίες ημέρες οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Η στελέχωση του ρόστερ αποτελεί αυτή την ώρα τη βασική προτεραιότητα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να έχει στραφεί στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τη γραμμή κρούσης αλλά και ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα θεωρείται εναλλακτική λύση πίσω από τον Χουάντερσον. Παράλληλα, παίκτες του Απόλλωνα πρέπει να θεωρούνται ο Λουίς Μάκι Σάλσες αλλά και ο Κέβιν Ταπόκο, με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 9 Ιουλίου, με τους διοικούντες την «ελαφρά ταξιαρχία» να καταλήγουν στην επιλογή του προπονητικού κέντρου του Καρπενησίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα αυτή θα γίνει σε δύο φάσεις, με την πρώτη χρονικά να έχει προγραμματιστεί στα μέσα Ιουλίου. Σε εκείνο το διάστημα θα διεξαχθεί μεταξύ άλλων και το φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ στις 25/7. Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και στις 26/7 πρόκειται να έχει φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εκτός του παιχνιδιού κόντρα στην Ένωση, εξετάζεται και η συμμετοχή σε φιλικό τουρνουά στην Ιταλία κόντρα σε αντιπάλους όπως η Λάτσιο και η ΣΠΑΛ.

Λίγες ημέρες αργότερα, η αποστολή θα αναχωρήσει και πάλι με προορισμό το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες ο Βαλεριέν Ισμαέλ πρόκειται να αναχωρήσει εκ νέου για το Μόναχο, προκειμένου να ρυθμίσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα, με την επιστροφή του να έχει καθοριστεί στις 23/6. Το διάστημα της παραμονής του στη γερμανική πόλη, θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση, εξετάζοντας και αξιολογώντας συνεχώς περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και ενδέχεται να αποκτηθούν.

Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x