Stoiximan Super League

Στο κόλπο για Μολέντο ο ΠΑΟΚ, «βλέπει» και Μιχάι

Ανοιχτό είναι και πάλι το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μολέντο ο ΠΑΟΚ, λόγω της στασιμότητας με Ιντερνασιονάλ. Προχωράει και του Χατσερίδι ο «δικέφαλος», που εξετάζει και την περίπτωση Μιχάι.

Σε… ρυθμούς στόπερ κινούνται στον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται δύο παίκτες στο προσκήνιο, ενώ προέκυψε και νέο όνομα. Το θέμα του Χατσερίδι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς ουσιαστικά τα έχει βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που πλέον στρέφεται σε αυτήν της Ντιναμό Κιέβου. Σε πρώτη φάση, οι Ουκρανοί ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ρίξει την τιμή του.

Παράλληλα, δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, έχοντας πλέον και πάλι βάσιμες ελπίδες, καθώς δεν έκλεισε στην Ιντερνασιονάλ ο Βραζιλιάνος λόγω της προσφοράς που έγινε στον Παναθηναϊκό, την οποία δεν συζητά καν το «τριφύλλι».

Επιπλέον, το όνομα βγήκε στην επιφάνεια είναι του Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού και είναι πιθανό να γίνει κίνηση το προσεχές διάστημα από τον «δικέφαλο». Τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα o 20χρονος αμυντικός (παίζει κυρίως αριστερά) έχει σημειώσει 13 συμμετοχές. Ωστόσο, μάλλον δεν σχετίζεται με τις άλλες δύο η συγκεκριμένη υπόθεση, διότι πρόκειται για περίπτωση που μπορεί να προσφέρει μελλοντικά, καθώς είναι νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x