Stoiximan Super League

Στο ΟΑΚΑ με τους γνωστούς απόντες η ΑΕΚ

Χωρίς νεότερα προβλήματα, πλην των γνωστών με τους Τσιγκρίνσκι και Γιανούτσου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ούτως ώστε να αρχίσουν να συνηθίζουν τον νέο χλοοτάπητα που έχει τοποθετηθεί προπονήθηκαν σήμερα (29/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δύο μέρες πριν τον φιλικό αγώνα με τη Γαλατασαράι (Τρίτη 31/7, 20:00).

Το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με μία εκ των Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ για τον 3ο προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (σ.σ. θλάση) και ο Γιώργος Γιαννούτσος ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου δεξιού γόνατος στη χθεσινή προπόνηση.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 19:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x