Stoiximan Super League

Στο «περίμενε» από τον Βερδού

Ο Ισπανός άσος έκανε γνωστή την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ αλλά όχι και την νέα του ομάδα.

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο Ζοάν Βερδού στην Ισπανία δεν... απέφερε αυτό που όλοι περίμεναν στον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες πως θα έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την Εσπανιόλ αλλά και την νέα του ομάδα επιβεβαιώθηκαν κατά το ήμισυ.

Ο Καταλανός άσος όντως αποχαιρέτησε την Εσπανιόλ στην οποία και αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά δεν έκανε καμία ουσιαστική αναφορά για το μέλλον του.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με το μέλλον του αφορούσε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπέτις.

"Μπέτις; Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αλλά δεν έχω υπογράψει πουθενά", τόνισε ο Βερδού ο οποίος απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με την νέα του ομάδα είπε:

"Πλέον θα κοιτάξω το μέλλον μου. Πρόκειται για κάτι που πρέπει να κάνω. Θα αρχίσω να εξετάζω τις προτάσεις που έχω για να πάρω την απόφασή μου", ανέφερε.

Στον Ολυμπιακό πλέον καλούνται να συνεχίσουν να περιμένουν για τον παίκτη που θέλει πολύ ο Μίτσελ στην ομάδα που έχει στο μυαλό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Φυσικά, αυτή δεν είναι μια εξέλιξη που έπιασε εξ απήνης τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού. Γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση για την οποία θα πρέπει να περιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης, γνωρίζουν και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια απόκτησης του Βερδού καθώς παρά το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση, υπάρχουν πολλές ομάδες από την Ισπανία, και όχι μόνο, που θέλουν τον Βερδού στο ρόστερ τους στη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x