Stoiximan Super League

Στο πλευρό παικτών και Ουζουνίδη οι οργανωμένοι, πάνε Κορωπί!

Βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην αυριανή (22/9) προπόνηση, προκειμένου να στηρίξουν παίκτες και Ουζουνίδη, μετά τις διοικητικές εξελίξεις.

Στο Κορωπί αναμένεται να βρεθούν αύριο (22/9) το μεσημέρι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του, έπειτα από τις διοικητικές εξελίξεις, που φέρνει η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» κινήθηκαν αστραπιαία και έλαβαν αυτή την απόφαση, να σταθούν δίπλα στην ομάδα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Αγρίνιο.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως το Σάββατο υπάρχει το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x