Την απόφαση να θέσει ουσιαστικά εκτός ομάδας τον Κώστα Γαλανόπουλο έχει πάρει η διοίκηση της ΑΕΚ μετά το θέμα που προέκυψε με την επέκταση συμβολαίου του.
Η «Ένωση» έκανε πριν ενάμιση μήνα πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 550-600 χιλ. ευρώ, με την πλευρά του παίκτη να αξιώνει τα διπλάσια και τις διαπραγματεύσεις να σταματούν.
Το θέμα είχε ατονήσει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά επανήλθε στην επιφάνεια πριν λίγες μέρες, κάτι που η διοίκηση της ΠΑΕ «χρεώνει» στην πλευρά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή θεωρώντας πως εκβιάζει καταστάσεις με αφορμή και τον τραυματισμό του Νταμιάν Σιμάνσκι.
Δεδομένου ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε έναν χρόνο, ο 22χρονος άσος τίθεται πλέον εκτός πλάνων του Μάσιμο Καρέρα. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση είναι με πρωτοβουλία του ίδιου παίκτη, όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τους Μπακασέτα και Σιμόες. Διαφορετικά, ο διεθνής άσος θα αποχωρήσει είτε φέρνοντας πρόταση, είτε περιμένοντας να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ήδη κινείται για απόκτηση κεντρικού μέσου. Εξετάζει αρκετές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων σοβαρά και αυτή του Γρηγόρη Κάστανου. Ο 22χρονος Κύπριος μέσος ανήκει στη Γιουβέντους και φέτος έπαιξε δανεικός στην Πεσκάρα με την οποία είχε 26 συμμετοχές στην Serie B.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






