Stoiximan Super League

Στο… ράφι το ενδιαφέρον για Μαυρία

Εφημερίδα του Σάντερλαντ αναφέρει πως η ομώνυμη αγγλική ομάδα κάνει πίσω για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία από τον Παναθηναϊκό.

Απομακρύνεται από τη Σάντερλαντ ο Χάρης Μαυρίας, όπως τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας («Sunderland Echo»). Ο αγγλικός σύλλογος είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, που μετέβη στην Αγγλία, πέρασε από ιατρικά τεστ και συμφώνησε, ωστόσο το θέμα δεν έχει προχωρήσει έκτοτε.

«Φαίνεται πως η Σάντερλαντ θα βάλει στο… ράφι το ενδιαφέρον της για τον ταλαντούχο νεαρό», αναφέρει το αγγλικό ρεπορτάζ και προσθέτει: «Η έλευση του Εμανουέλε Τζακερίνι από τη Γιουβέντους αυτή την εβδομάδα ίσως επηρέασε τους ανθρώπους της Σάντερλαντ, καθώς ο Ιταλός διεθνής αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπου αγωνίζεται ο Μαυρίας. Επιπλέον, ο νεαρός Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον έχει εντυπωσιάσει από τη στιγμή που εντάχθηκε στη Σάντερλαντ και μπορεί να παίξει επίσης στα αριστερά».

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Ο Μαυρίας ήταν ένας από τους πιθανούς στόχους της Σάντερλαντ αυτό το καλοκαίρι και παρότι συμφωνήθηκε το ποσό της μεταγραφής, πηγές αναφέρουν ότι οι ‘μαύρες γάτες’ ίσως αποφασίσουν να μην προχωρήσουν το ενδιαφέρον τους. Η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει ακόμη και μπορεί να προχωρήσει αν αποχωρήσουν άλλοι παίκτες. Όμως με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει όλο και λιγότερο πιθανό ο Μαυρίας να ενταχθεί στη Σάντερλαντ».

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, μέχρι και χθες δήλωναν άγνοια για τα περί «ναυαγίου» στη μεταγραφή του Μαυρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x