Stoiximan Super League

Στο τέλος της εβδομάδας το κρίσιμο ραντεβού Ατρόμητου-Δέλλα

Διακοπές τέλος από σήμερα στον Ατρόμητο καθώς οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ωστόσο –λόγω έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων- το ενδιαφέρον στρέφεται στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Οι διακοπές του Πάσχα στον Ατρόμητο έλαβαν τέλος από σήμερα, καθώς οι παίκτες της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται μοιραία στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Και όπου λέξη «προγραμματισμός», σημαίνει κατ’ αρχήν στο ανοιχτό ζήτημα με το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας, καθώς το συμβόλαιο του 41χρονου έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί και το αν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως. Συγκεκριμένα, το πρώτο και κρίσιμο ραντεβού που θα διαπιστωθεί αν υπάρχει σύγκλιση απόψεων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστεί το πλάνο της διοίκησης για τη νέα σεζόν.

Σε αυτό θα υπάρχει ο εξορθολογισμός του οικονομικού προϋπολογισμού, αφού δεν υπάρχουν πλέον τα έσοδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια και ο στόχος να φτιαχτεί μια ομάδα που θα έχει ως κυρίαρχο στόχο να παίζει… ποδόσφαιρο και θα αποτελέσει τη βάση για τα επόμενα χρόνια. Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο παράγοντας «Ευρώπη», θα πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο προσαρμογής σε νέα δεδομένα.

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας θα κρίνει αν αυτά που ακούσει, θα τον ικανοποιήσουν, ώστε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Η… εκκρεμότητα στο θέμα προπονητή, δεν σημαίνει ότι αφήνει πίσω μεταγραφικά ζητήματα, αφού ήδη έχει προεργασία και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο. Νικολά Ντιγκινί και Γιώργος Ζησόπουλος εκτός απροόπτου θα φορούν από τη νέα σεζόν τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος, ενώ υπάρχουν συνεχείς επαφές και με τον Γιώργο Μπαντή, αλλά και με τον Γιώργο Μανούσο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x