Stoiximan Super League

Στο… τσακ ο Λόρια

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την αποστολή στο ματς απέναντι στην Ξάνθη συμπεριλήφθηκε από τον Τζενάρο Γκατούζο ο Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αντίχειρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την τελευταία στιγμή πρόλαβε να μπει στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη ο Γκιόργκι Λόρια. Παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αντίχειρα, ο γκολκίπερ των Κρητικών έσφιξε τα δόντια και θα είναι στη διάθεση του Γκατούζο για το ματς της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Αρτόλα, και Περογαμβράκη.

Αναλυτικά: Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Απόνιο, Ροβίθης και Τζορτζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x