Stoiximan Super League

Στον αέρα η άφιξη Αντονίτο στην Αθήνα

«Παγωμένες» οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αφού η παραμονή του Ρόκα στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους έχει καθυστερήσει ακόμα και την άφιξη του κλεισμένου Αντονίτο.

Καθυστερεί η άφιξη του Αντονίτο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό. Όχι, η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει, αφού ο παίκτης είναι κλεισμένος, αλλά έχει παγώσει απόντος του Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην πατρίδα του για ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα όλα να έχουν πάει πίσω στον σχεδιασμό και το «τριφύλλι» να καθυστερεί στα ανοικτά μέτωπα που έχει.

Η άφιξη του παίκτη λοιπόν δεν έχει οριστικοποιηθεί και παρόλο που δεν υπάρχει ανησυχία στο να χαλάσει, η καθυστέρηση δεν ευνοεί την ομάδα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης μέσου που θα συμπληρώνει τον Κουρμπέλη, υπάρχει ακόμα στο τραπέζι, χωρίς βέβαια να είναι δεδομένη. Ο Ρόκα φαίνεται πως έχει συζητήσει με κάποιες περιπτώσεις και εξετάζει ακόμα μία προσθήκη μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου σε μία ακόμα θέση που οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη ενίσχυσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x