Stoiximan Super League

«Φαβορί για τον πάγκο της Αταλάντα ο Στραματσόνι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, παρουσιάζεται από ιταλικό Μέσο ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αταλάντα την ερχόμενη σεζόν.

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αταλάντα παρουσιάζεται από ιταλικό Μέσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αναφέρει πως το όνομα του Ιταλού τεχνικού των «πρασίνων» είναι το πρώτο στη λίστα των ανθρώπων της Αταλάντα.

Μάλιστα, το εν λόγω άρθρο πάει ένα βήμα παρακάτω την είδηση, καθώς αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γκαμπριέλε Ζαμάνια, είχε μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή -το οποίο και παρακολούθησε-, συζήτηση με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται και στο δημοσίευμα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και σε περίπτωση που οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Κάτι που έχει ήδη… προκύψει μέσω του ρεπορτάζ των «πρασίνων», αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Στραματσόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x