Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Τα πολλαπλά κέρδη και η στροφή στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος και βλέπει την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Βόλο.

Οι πράσινοι πέτυχαν το απόλυτο νικών στα δυο τελευταία ματς, κάτι που ήταν απαραίτητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, να ανέβουν βαθμολογικά και να πάρουν για πρώτη φορά φέτος διαδοχικές νίκες. Ο στόχος στα ματς με Λαμία και Παναιτωλικό επετεύχθη για το "τριφύλλι", αλλά απαιτείται και ανάλογη συνέχεια, κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα.

Τα κέρδη, πάντως, πέρα από τους 6 βαθμούς και την ηρεμία που επανήλθε στον Παναθηναϊκό είναι πολλά περισσότερα και αφορά αποδόσεις ποδοσφαιριστών. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να ανοίξει το ροτέισον και αρχίζει να βλέπει, με ικανοποίηση, ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν είχαν μπει- για διαφορετικούς λόγους- και τόσο πολύ στην... εξίσωση, να προσφέρουν τα μέγιστα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεψε... φουριόζος! Με τρία γκολ σε δυο ματς και μια ασίστ, ο Ιταλός, που ταλαιπωρήθηκε από τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ξαναγίνεται σημείο αναφοράς στην πράσινη επίθεση και μπαίνει για τα καλά στο κάδρο των φορ. Ο Μαουρίσιο, επίσης, ήταν καθοριστικός. Στο ματς με τη Λαμία κέρδισε πέναλτι και σκόραρε, ενώ προχθές είχε μια πολύ ώριμη εμφάνιση, βγάζοντας και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Μακέντα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει πραγματοποιήσει δυο εξαιρετικές εμφανίσεις, όντας εκ των κορυφαίων στα τελευταία νικηφόρα παιχνίδια. Ο Αργεντινός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, τον οποία η ομάδα έχει ανάγκη. Με τέτοιες βραδιές, δικαιωματικά επιστρέφει για τα καλά  στην ενδεκάδα, ενώ κερδίζει και η ομάδα στο κομμάτι της δημιουργίας και της προσωπικότητας. Αν προσθέσουμε σε αυτήν την τριάδα και τον Αϊτόρ, που δεν εντυπωσίασε, αλλά είχε καλές στιγμές (είναι ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι για να ανοίξει το σκορ το "τριφύλλι" και να βάλει τις βάσεις για τη σημαντική νίκη), τότε καταλαβαίνουμε ότι μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ' όσα είδε. Ο Σέρβος κόουτς παίρνει σταδιακά πολλά από περισσότερους ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για μια ολόκληρη χρονιά απαιτήσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με στόχο τις βάσεις πρόκρισης
Από χθες ο Παναθηναϊκός μπήκε σε... mood Κυπέλλου, αφού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (19:00) στη Λεωφόρο τον Βόλο, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16". Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το "τριφύλλι" θέλει να προχωρήσει στον συγκεκριμένο θεσμό. Για να συμβεί, αυτό, θα πρέπει πρωτίστως να αποκλείσει την ομάδα της Μαγνησίας και φυσικά να βάλει στο αυριανό ματς τις βάσεις για πρόκριση.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε χθες σε φουλ ρυθμούς και αν κάνει το ίδιο και σήμερα θα έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή. Σε ό, τι αφορά τον Ρούμπεν, που δεν έπαιξε κόντρα στον Παναιτωλικό λόγω επιβάρυνσης, σήμερα αναμένεται να μπει με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν κυκλοφορήσει και οι τιμές αρχίζουν από 5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x