Stoiximan Super League

Στ’ ασπρόμαυρα ο Όλσεν!

Έκλεισε και τυπικά η μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και δήλωσε πως «η ομάδα ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα στην καριέρα μου»!

Τον… Πύργο του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια βρήκε ο ΠΑΟΚ. Ο Ρόμπιν Όλσεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ολοκλήρωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες κι εν τέλει ντύθηκε στα ασπρόμαυρα κι επίσημα.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2019 και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία, όπου γίνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 30.06.2019. Ο Όλσεν θα επιστρέψει σήμερα στη Σουηδία και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα. Ήμουν 4 χρόνια στη Μάλμε και θεώρησα ότι ήταν η ιδανική στιγμή για το παραπάνω βήμα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη, ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να αποτελέσω μέλος της νέας ομάδας που έχω μάθει ότι δημιουργείται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x