Stoiximan Super League

Συγχαρητήρια από Σκόρδα και πρώην διοικούντες

Η επάνοδος του Λάμπρου Σκόρδα στα κοινά του Άρη έφερε γούρι στους «κιτρινόμαυρους», αφού με τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι, ο νέος πρόεδρος της ομάδας κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Σούλη Παπαδόπουλο, ζητώντας τους να συνεχίσουν έτσι και στα δυο ματς που απομένουν για τη λήξη της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, οι πρώην ηγέτες της ΚΜΑ απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα για τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά:

«ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του αποχωρήσαντος ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγχαίρουν τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι συνετέλεσαν στη νίκη επί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Ευχόμαστε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Ψηφίδης
Αναστάσης Αβάνογλου
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Στάθης Τσομίδης».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x