Stoiximan Super League

Συμπλήρωσε κάρτες ο Καμαρά στην Ξάνθη

Αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες με την ΑΕΛ και ασκήσεις κατοχής και τακτικής είχε η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, με τον Καμαρά να λείπει αναγκαστικά σε ένα από τα 4 επόμενα ματς.

Μία μέρα μετά την δεύτερη φετινή της νίκη στο Πρωτάθλημα, η Ξάνθη γυμνάστηκε το πρωί της Τρίτης στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια.

Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του 1-0 επί της Λάρισας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική.

Ο Κασά Καμαρά, που από σήμερα θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μαυριτανίας, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ και ο Μίλαν Ράσταβατς θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της Ξάνθης θα απουσιάσει...

Παράλληλα, στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο φιλικούς αγώνες στην Λετονία (12, 15/10) στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 κλήθηκε ο Δημήτρης Μελιόπουλος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x