Τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό και εν μέρει αφορούν και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές.
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, αντιπροσωπεία της «πράσινης» διοίκησης θα συναντηθεί στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο και στο ραντεβού αυτό αναμένεται να συζητηθεί ό,τι αφορά τη διαδικασία αδειοδότησης του «τριφυλλιού».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε πρόσφατα συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, με τον Τζιάνι Ινφαντίνο να τον προειδοποιεί με το ενδεχόμενο του Grexit.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






