Stoiximan Super League

«Συναγερμός» στην ΑΕΚ με Λέσκοτ, προπονήθηκε κανονικά ο Αλμέιδα!

Ξεμπερδεύει με το ένα, εμφανίζεται άλλο… Ενώ το πρόβλημα με τον Αλμέιδα πέρασε, με τον Πορτογάλο να προπονείται κανονικά, προέκυψε νέο με τον Τζολέον Λέσκοτ!

Πρόβλημα με τον Τζολέον Λέσκοτ προέκυψε στην ΑΕΚ!

Ο Άγγλος κεντρικός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (όπου οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια), καθώς έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, προέκυψε στο ρεπό από τραυματισμό στο γυμναστήριο την ώρα που έκανε ποδήλατο!

Στις τάξεις της ομάδας, λοιπόν, όπως είναι λογικό, υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί το πρωί της Πέμπτης (6/10).

Τη στιγμή, δε, που προπονήθηκε κανονικά ο Αλμέιδα, αλλά έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα, καθώς πήγε και χθες (που δεν είχε προπόνηση) στα Σπάτα για τρέξιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x