Stoiximan Super League

Συνεχίζει με Βοσνιάδη

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει έντονη φημολογία περί μη ανανέωσης του συμβολαίου του Αλέκου Βοσνιάδη με τον Απόλλωνα, αλλά φαίνεται πως η πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν πρόλαβε καλά- καλά ο Απόλλων Σμύρνης να τελειώσει με τους εορτασμούς για την άνοδο μετά από 13 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και άπαντες έχουν ξεκινήσει τα… σενάρια περί αλλαγών στην ομάδα.

Πρώτο… θύμα αυτής της φημολογίας ο Αλέκος Βοσνιάδης για τον οποίο έχει ακουστεί ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την «ελαφρά ταξιαρχία», ώστε να αποκτηθεί ένας πιο έμπειρος τεχνικός, που θα οδηγήσει την ομάδα στη δύσκολη χρονιά της στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε τέτοιου είδους θέματα είναι ο Σταμάτης Βελλής. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα είναι άκρως ικανοποιημένος με τον Βοσνιάδη και πρόθεσή του είναι οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και στα.. σαλόνια.

Όσα λοιπόν κι αν ακούγονται, όλα δείχνουν ότι ο άνθρωπος που ανέβασε τον Απόλλωνα στην πρώτη κατηγορία, θα είναι και αυτός που θα αναλάβει να τον διατηρήσει και εκεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x