Stoiximan Super League

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία της ΑΕΚ: Επιστρέφει Αθήνα μέσω Θεσσαλονίκης

Η κακοκαιρία «στοιχίζει» στην ΑΕΚ επιπλέον ταλαιπωρία, αφού από τη Λάρισα θα πάει Θεσσαλονίκη και από εκεί με πτήση στην Αθήνα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν έχει τελειωμό η ταλαιπωρία της ΑΕΚ, αφού μετά την αναβολή του ματς με την ΑΕΛ την Κυριακή και την επιδείνωση της κακοκαιρίας, δεν μπορεί να επιστρέψει η αποστολή οδικώς από τη Λάρισα.

Λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει την χώρα, η Εθνική Οδός έκλεισε, γεγονός που εμποδίζει το πούλμαν της αποστολής να μετακινηθεί οδικώς από τη Λάρισα στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό η αποστολή της «Ένωσης» θα ανέβει Θεσσαλονίκη και από εκεί στις 11:00 το βράδυ θα φύγει αεροπορικώς για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x