Stoiximan Super League

Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ: «Απόλυτη συγκέντρωση μέχρι το τέλος»

Ιβάν Σαββίδης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ στον ΠΑΟΚ είχαν τηλεδιάσκεψη στην οποία δόθηκαν κατευθύνσεις για τη συνέχεια της σεζόν, αλλά και την επόμενη.

Τηλεδιάσκεψη με τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και με τους επικεφαλής των τμημάτων είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης. Σε αυτή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη επί του Άρη ξεκαθάρισε τι ζητά από όλους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπογράμμισε τι ζητά από όλους σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ζήτησε συνεργασία και συνεννόηση για όλα τα ζητήματα μεταξύ όλων, τόσο για τα αθλητικά όσο και για θέματα που έχουν σχέση με τα εμπορικά και τα οικονομικά της ομάδας.

«Θα πρέπει η διοίκηση να μείνει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του ΠΑΟΚ, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας», ήταν κάποια από τα λόγια του και ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως οι συσκέψεις εντός της διοίκησης θα πρέπει να είναι ευρείας κλίμακας και να γίνονται συστηματικά, για να υπάρχει ένας κεντρικός συντονισμός για όλες οι ενέργειες των τμημάτων με ένα στόχο: την ανάπτυξη του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x