Stoiximan Super League

Σωπήλης: «Να περιμένουμε πάρα πολλά από τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει πολλά την επόμενη σεζόν είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν δήλωσε πως είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης.

Σε ό,τι αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague, τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν δίνουν σημασία στο πρόγραμμα, αλλά σε πράγματα που σχετίζονται με την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

«Να περιμένουμε πάρα πολλά τη νέα χρονιά! Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Με το σχεδιασμό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχει σημασία η κλήρωση, αφού θα παίξουμε με όλους. Εμάς μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, όπως η αξιοπιστία, το ήθος και η αξιοπρέπεια που συνάδουν με τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλουμε παρεμβατισμούς και ευχολόγια.

Είναι άψογος ο σχεδιασμός που έγινε με επαγγελματισμό και αξιοκρατία από την ομάδα μας, αφού άνθρωποι όπως ο κύριος Φύσσας και ο κύριος Βόκολος αλλά και ο πρόεδρος έχουν δώσει μεγάλη έμφαση.

Στην Ευρώπη είναι μια κλήρωση πέντε ομάδων. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε γιατί ο Παναθηναϊκός ανήκει στον ευρωπαϊκό θρόνο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x