Stoiximan Super League

Σχεδιάζουν τον νέο ΠΑΟΚ

Τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν φέρονται να καταστρώνουν στον ΠΑΟΚ, την ώρα που τα πάντα όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα είναι ανοιχτά.

Από τα λάθη του παρελθόντος φαίνεται πως έμαθαν στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.

Όπως γράφει η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να μην τρέχουν… πάλι την τελευταία στιγμή για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν… συγχωρούν στους εαυτούς τους το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε φέτος να φτάσει στους ομίλους του Europa League, ενώ παράλληλα είχε πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως παραμένει στον πάγκο της ομάδας, με κάποιους από τους δανεικούς να επιστρέφουν στην Τούμπα και κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις ομάδες που αγωνίζονται. Ο λόγος για τους Ουάρντα, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Χαρίση, Κίτσιου και Ενρίκε.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στον ΠΑΟΚ και πρέπει να μείνουν την επόμενη σεζόν.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019, και σύντομα αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Για πολλούς στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια αποτέλεσε έκπληξη η φετινή παρουσία του Αφρικανού στόπερ, ο οποίος και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες στους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x