Stoiximan Super League

«Σχέδιο» υπεράσπισης ετοίμασε ο Παναθηναϊκός

Σε νέα σύσκεψη που έγινε μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαράχτηκε η υπερασπιστική γραμμή εν όψει της απολογίας της Πέμπτης.

Έτοιμοι να δώσουν… μάχη για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία της έδρας του για όσα έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε και την Τετάρτη συνεργασία με τους δύο δικηγόρους της ομάδας, τον Γιάννη Κάρμη και την Αθηνά Μπαλωμένου, προκειμένου να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί στην απολογία της ΠΑΕ ενώπιον της Πειθαρχική Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη (13:00).

Το φύλλο αγώνα είναι αρκετά επιβαρυντικό για τους «πράσινους», αφού σε αυτό αναφέρονται οι ρίψεις αντικειμένων, κροτίδων και φωτοβολίδων και οι παραλίγο τραυματισμοί συντελεστών του αγώνα, όπως επίσης και οι διακοπές που έγιναν. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να πείσουν την επιτροπή πως έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να υπάρχει ασφάλεια, ενώ θα «χρησιμοποιήσουν» υπέρ αυτών τα λεγόμενα του προέδρου της Λίγκας, Γιάννη Μώραλη, που έδωσε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να τιμωρηθεί η ΠΑΕ με ένα βαρύ πρόστιμο και όχι με τιμωρία της έδρας. Το επόμενο ματς του «τριφυλλιού» στην έδρα του είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 24 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x