Stoiximan Super League

Σχεδόν… ξεκούραστος στη Νέα Σμύρνη

Το ροτέισον που έκανε ο Μάνουελ Ρόκα στον επαναληπτικό κόντρα στον ΟΦΗ κράτησε ξεκούραστους αρκετούς παίκτες του Πανθρακικού για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Με Μπαϊκαρά, χωρίς «νέους» στη Νέα Σμύρνη

Έτοιμος και… ξεκούραστος είναι ο Πανθρακικός για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο τη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάνουέλ Ρόκα θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαϊκαρά, ο οποίος επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του, ενώ επέστρεψαν οι Εμπόου, Ποτουρίδης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί και Ιγκόρ που είχαν μείνει εκτός απ’ το ματς με τον ΟΦΗ για να ξεκουραστούν. Εκτός αποστολής έμειναν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Βιγιαφάνιε και Σέτι.

Η ομάδα της Θράκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί της Παρασκευής και αναχώρησε αεροπορικών μέσω Αλεξανδρούπολης για την Αθήνα, όπου θα καταλύσει απόψε.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Μεχία, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ροτζέριο, Τζάνης, Μπάλντα, Ιγκόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x