Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους 12.820 φιλάθλους που επέλεξαν να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας εξέδωσε ο ΠΑΟΚ.
Ο «Δικέφαλος» αύξησε τις πωλήσεις των εισιτηρίων κατά 50%, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις θέσεις της Θύρας 7, που απευθύνονται σε οικογένειες και σχεδόν εξαντλήθηκαν.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τους 12.820 φίλους του Δικέφαλου που επέλεξαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 από μια μόνιμη θέση στο γήπεδο της Τούμπας.
Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-14 ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (30/08) και οι φίλοι που «αγκάλιασαν» τον ΠΑΟΚ και την εφετινή προσπάθεια ήταν κατά 50% περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι, αύξηση η οποία δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα θεωρείται εντυπωσιακή!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει και να καλωσορίσει όλους τους νέους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, αλλά και τις οικογένειες που ουσιαστικά εξάντλησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Θύρας 7».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






