Stoiximan Super League

Τα βρίσκει... σκούρα στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ

Μόνο καλή δεν λες την παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ όταν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον «δικέφαλο του βορρά» να μετράει μόλις οκτώ νίκες!

Σε ένα γήπεδο, από το οποίο έχει φύγει πολλές φορές με... σκυμμένο κεφάλι αγωνίζεται σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» φιλοξενείται στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30), στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής και η αλήθεια είναι πως οι «ασπρόμαυροι» τα βρίσκουν... σκούρα κόντρα στους «κυανόλευκους». Και μπορεί αρκετός κόσμος να αναφέρει πως οι παραδόσεις δεν παίζουν... μπάλα, ωστόσο τα στατιστικά δείχνουν άλλα.

Σε 38 αναμετρήσεις για την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και με γηπεδούχο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο ΠΑΟΚ έχει φύγει 20 φορές ηττημένος! Άλλα 10 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, με τους Θεσσαλονικείς να μετράνε μόλις 8 νίκες!

Τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν τη σεζόν 2013-14 όταν είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 3-3, ενώ η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έφυγε με το τρίποντο από τη Ριζούπολη ήταν τη σεζόν 1999-2000 καθώς είχε επικρατήσει με 4-3. Ενδιάμεσα, βέβαια, δεν υπήρχε κάποιο ματς των δύο ομάδων, με τον Απόλλωνα να απουσιάζει για 12 χρόνια από την μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά την τελευταία νίκη της Ελαφράς Ταξιαρχίας επί του ΠΑΟΚ; Ήταν η 10η Μαΐου του 1995 με τους «κυανολευκους» να επικρατούν με 2-1.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x