Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Τα δεδομένα για Ροζ, Άρη και Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος.

Στην υπόθεση που προέκυψε χθες το βράδυ σύμφωνα με την οποία ο Λίντσεϊ Ροζ παραχωρήθηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας από τον Ολυμπιακό και όχι τον Άρη αναφέρθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ούτε τοποθέτηση, ούτε διαρροή. Δεν υπάρχει πρόθεση για οποιοδήποτε σχόλιο. Χθες υπήρξε μία πρώτη επικοινωνία, με το που διέρρευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ήταν πολύ πρόωρο για να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση. Δεν υπάρχει κάτι μέχρι τώρα για να μεταφέρω κάτι από την ΠΑΕ Άρης. Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή, με ποια μορφή ή πως θα γίνει.

Κατά καιρούς είχαν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας ή ομάδες από τη Γαλλία. Μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ολυμπιακός, όμως δεν γνωρίζαμε πως ο παίκτης είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό και μετά πήγε στη Λέγκια. Ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της πολωνικής ομάδας, αλλά ο Άρης έπρεπε να περιμένει να δει αν θα έχει δυνατότητα μεταγραφών για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Αν τον έχει παραχωρήσει στον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι επιλήψιμο, δεν είναι κάτι παράνομο. Απλά δεν είχε υπάρξει ενημέρωση. Εμείς ξέραμε ότι άνηκε στον Άρη και περίμεναν να δουν τι θα συμβεί με τη δυνατότητα μεταγραφών το καλοκαίρι, όπως και έγινε στη συνέχεια
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ για την υπόθεση του Ροζ.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνάντηση Καρυπίδη-Γεραπετρίτη για την ποινή αφαίρεσης βαθμών και το νέο γήπεδο: «Η συνάντηση είχε διπλό σκοπό. Για την ενημέρωση για το -6 και για το νέο γήπεδο. Το όραμα που έχει ο Θοδωρής Καρυπίδης για τη δημιουργία νέου γηπέδου σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη. Για το πρώτο δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχει συνάντηση του Καρυπίδη με το νομικό επιτελείο. Ο Άρης έχει δύο επιλογές: αίτηση αναψηλάφησης στην Επιτροπή Εφέσεων με νέα στοιχεία και η δεύτερη επιλογή είναι να προσφύγει στο CAS εντός τριών εβδομάδων. Θα πάρουν το σκεπτικό μέχρι την Παρασκευή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x