Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για τα μπακ του Ολυμπιακού μετά την απόκτηση Φιγκέιρας

Το σχέδιο του Μάρκο Σίλβα για τα μπακ του Ολυμπιακού, ύστερα από την επικείμενη μεταγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Με πέντε μπακ σκοπεύει να βγάλει την επόμενη σεζόν ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, όπως ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με την επικείμενη απόκτηση του Πορτογάλου οπισθοφύλακα, ο 39χρονος προπονητής θα έχει τον συμπατριώτη του και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αρτούρ Μαζουακού, Μανώλη Μπέρτο και Κώστα Τσιμίκα.

Στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Μαζουακού, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου αριστερού οπισθοφύλακα με τον Λούτσο Ιμπάνιεθ του Ερυθρού Αστέρα να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ένα ακόμη όνομα που «παίζει» είναι εκείνο του 23χρονου Δανόυ αριστερός μπακ της Μπρόντμπι, Ρίζα Ντουρμίσι.

Αν τελικά πουληθεί και ο Ομάρ, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου δεξιού μπακ. Αυτή τη στιγμή όμως δεν δείχνει πιθανή μία τέτοια εξέλιξη, ύστερα από τον πρόσφατο τραυματισμό του Νορβηγού άσου και τον αποκλεισμό του από την αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για τα φιλικά του Ιουνίου. Ομάδες του εξωτερικού, όμως, έχουν παρακολουθήσει τον διεθνή μπακ και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση, αν παρουσιαστεί και πάλι δυνατό στην έναρξη της προετοιμασίας και στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

Στην προετοιμασία θα κριθούν ο Μπέρτος και ο Τσιμίκας, οι οποίοι φέτος είχαν καλή παρουσία στην Ξάνθη (ως δανεικός) και τους "ερυθρόλευκους" αντίστοιχα, με τον δεύτερο να αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Σίλβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x