Stoiximan Super League

Τα δεδομένα με τα στόπερ στον Ολυμπιακό

Είναι πιθανό να επιφέρει ντόμινο αλλαγών στα στόπερ του Ολυμπιακού το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Μιράντα, ο Μεριά, ο Μολέντο και ο Μπογιάτα…

Επιπλέον αλλαγές στο παζλ του Ολυμπιακού είναι πιθανόν να σημειωθούν στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με αλλαγές στα στόπερ του «ερυθρόλευκου» στόπερ. Μπορεί να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθούν και αρκετές, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Φημολογείται ότι ο Ροντερίκ Μιράντα μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του την Πορτογαλία και πως ο Γιασίν Μεριά θα πάει στην Αγγλία, με το όνομα της Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι αυτό που έρχεται αυτόματα στο μυαλό των περισσοτέρων. Την ώρα που πάντα «παίζει» το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος ξεκάθαρα δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς αυτήν την περίοδο.

Ο μεν Ντεντρίκ Μπογιάτα φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες για να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, καθώς η Σέλτικ δεν εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Εκτός αν παίξει ενδεχόμενο τράμπας με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που ως γνωστόν ενδιαφέρει τους Σκωτσέζους.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, δείχνει να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα ακόμα και άμεσα, αλλά δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Λόγω της Ιντερνασιονάλ, που ουσιαστικά φρέναρε (εξαιτίας των οικονομικών της απαιτήσεων) τη μεταγραφή και το καλοκαίρι. Αξιώνει 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο και τόσα χρήματα δεν σκοπεύει να δώσει ο Ολυμπιακός για τον Μολέντο.

Πάντως, ακόμη και σε περίπτωση που φύγουν και Μεριά και Μιράντα, δεν αποκλείεται να μην πάρει στόπερ η ομάδα του Πειραιά. Με τον Νικολάου να μένει σαν τέταρτος και τον Βασίλη Τοροσίδη να υπολογίζεται και ως κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε, το καλοκαίρι με αυτήν την προοπτική αποκτήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x