Stoiximan Super League

Τα έβαλαν κάτω Ιβάν και Λουτσέσκου, συμφώνησαν πως δεν αλλάζει ο κορμός

Μια πρώτη συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τους στόχους, αλλά και τις αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν από τον Κυπελλούχο είχαν ο τεχνικός και ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Στην σύσκεψη αυτή έδωσε το παρόν, όλο το επιτελείο του Δικεφάλου του Βορρά και φυσικά εκεί ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης. Διοικητική και τεχνική ηγεσία έβαλαν κάτω τα πράγματα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχει και συνέχεια.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στο κομμάτι που αφορά την ενίσχυση της ομάδας και πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Συζητήθηκε αρκετά το θέμα του Πούκι, για τον οποίο και οι δύο μεριές συμφώνησαν πως θα πρέπει να τελειώνει σύντομα αυτή η υπόθεση, είτε με αρνητικό, είτε με θετικό τρόπο.

Επιπλέον οι δύο πλευρές παραδέχτηκαν πως ο κορμός της ομάδας δεν θα πρέπει να διαταραχτεί, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι εύκολο από εδώ και στο εξής να φύγει κάποιος από τον κορμό της άκρως επιτυχημένης ομάδας που είχε ο ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν.

Ήταν σημαντικό να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς αυτό το κομμάτι, αφού υπήρχαν συνεχώς σενάρια που ήθελαν ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί συντελεστές, στη σεζόν που τελείωσε, να έχουν προτάσεις από το εξωτερικό. Με τα δεδομένα αυτής της συζήτησης, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, αλλά και Κάμπος φαίνεται πως παραμένουν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x