Stoiximan Super League

Τα είπε με οπαδούς του Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης

Το αφεντικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, είχε συνάντηση με ορισμένους φιλάθλους της ομάδας στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Ελαφρά Ταξιαρχία τη φετινή σεζόν.

Συνάντηση με ορισμένους οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης είχε σήμερα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Το αφεντικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας τα είπε για αρκετή ώρα με φίλους της ομάδας, σε συνάντηση η οποία διεξήχθη μετά από πρωτοβουλία των οπαδών. Στην κουβέντα, λοιπόν, που είχαν οι δύο πλευρές έπεσαν στο... τραπέζι όλα τα θέματα που απασχολούν τους κυανόλευκους κυρίως την φετινή σεζόν.

Από την κάκιστη πορεία και την χαμηλή βαθμολογική θέση που έχει ο Απόλλων στο φετινό πρωτάθλημα, τον καλοκαιρινό σχεδιασμό, την ενίσχυση κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά και για την απουσία του ιδίου του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ισχυρός άνδρας της Ελαφράς Ταξιαρχίας εξέφρασε την δυσφορία και την απογοήτευσή του για την πορεία της ομάδας, ωστόσο έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σωθεί ο Απόλλων, λέγοντας πως οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν σε 2-3 μεταγραφές ακόμη.

Φυσικά, έγινε λόγος και για την απουσία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη τους τελευταίους μήνες από το γήπεδο, με τους οπαδούς να ζητάνε την... ενεργοποίησή του και την επιστροφή του στο πλάι της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως το αφεντικό του Απόλλωνα απουσιάζει αρκετό καιρό αλλά παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια. Δεν επιθυμεί, όμως, να δίνει το παρών καθώς δεν του αρέσει να τα... ακούει αυτός όπως και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, όταν η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x