Ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να μην έχει στις προπονήσεις τον Σανθ Χακόμπο μετά το επεισόδιο που υπήρξε με τον γυμναστή της ομάδας του ΠΑΟΚ και τον Ισπανό τερματοφύλακα, όμως φαίνεται πως δεν θα μείνει εκεί.
Πιο συγκεκριμένα, σύντομα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ο μάνατζερ του παίκτη, Κώστας Φλώρης, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Υπενθυμίζεται πως υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη που αναφέρει πως σε περίπτωση πειθαρχικού παραπτώματος θα μπορεί να λυθεί στο συμβόλαιό του χωρίς αποζημίωση.
Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ακόμα και αυτός της οριστικής απομάκρυνσής του από την ομάδα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει όμως να γίνει η συνάντηση ανάμεσα σε Γεωργιάφη και Φλώρη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






