Stoiximan Super League

Τα λένε Σπανός – Παράσχος

Τις επόμενες ημέρες οι Γιώργος Σπανός και Γιώργος Παράσχος θα έχουν την τελική συζήτηση από την οποία θα καθοριστεί και η ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση μέσα στην εβδομάδα θα έχουν οι Γιώργος Σπανός και Γιώργος Παράσχος για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, το ενδεχόμενο να δώσουν τα χέρια οι δύο άνδρες είναι αρκετά μεγάλο.

Τόσο η πλευρά της διοίκησης είναι ικανοποιημένη από τη δουλειά του Γιώργου Παράσχου όσο και ο τελευταίος από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και την εμπιστοσύνη την οποία απολαμβάνει από τους υπεύθυνους.

Στο ραντεβού αυτό θα καθοριστούν οι στόχοι της νέας αγωνιστικής σεζόν, το μπάτζετ και θα αποφασισθεί πως θα κινηθεί η ομάδα στην μεταγραφική σεζόν.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x