Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τα 3-4 νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού στη δεύτερη επίσκεψή του στη Φιλαδέλφεια»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ μας, αρχικά, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι λογικό να έχουν σήμερα το βλέμμα τους στραμμένο στο Περιστέρι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι άλλο θα είναι για τους ερυθρόλευκους να πάνε στην Φιλαδέλφεια στο -3, άλλο στο -4 και άλλο στο -6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εν αναμονή της προπόνησης στην οποία δοκίμασαν να προπονηθούν οι Χάμες, Σαμασέκου, Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού την Κυριακή σε σχέση με το προ ημερών ματς με την ΑΕΚ, το 3-0 στο Κύπελλο, θα είναι 3, το πολύ 4 πρόσωπα στην 11άδα, δηλαδή, ο Πασχαλάκης, ο Μπα, ένας εκ των Μασούρα και Κανός, και πιθανότατα ο Ραμόν.

Δηλαδή, όπως εξήγησε, ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες που ήταν βασικοί στο ματς, τους Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουανγκ, Μπίελ και στους τρεις που είχαν μπει αλλαγή, Ροντινέι, Φορτούνη και Μπακαμπού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x