Stoiximan Super League

Τα «όπλα» του Αναστασίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Πλατανιά στη Λεωφόρο, με τους Μέντες και Σίλντενφελντ να μένουν ξανά εκτός αποστολής και να είναι τα ουσιαστικά προβλήματα του Γιάννη Αναστασίου.

Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά φέτος την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους!

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει εκτός ως ουσιαστικές απώλειες αυτές των Μέντες Ντα Σίλβα και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Όπως αναμενόταν, ο Ολλανδός συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, δεν ήταν έτοιμος και φυσιολογικά έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Κροάτης αμυντικός που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο χέρι.

Εκτός ο ανέτοιμος Πέτριτς, αλλά και οι μικροί Δώνης, Μουζακίτης, με τον πρώτο να είναι ασθενής και τον δεύτερο τραυματίας.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x