Stoiximan Super League

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αρέσει δεν αρέσει στον ΠΑΟΚ

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει τα όσα έχουν ακολουθήσει της μη τέλεση του αγώνα της Τούμπας και την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Το κατηγορητήριο ήταν πολύ βαρύ για τον ΠΑΟΚ. Η ποινή που του επιβλήθηκε σωστή. Με βάση αυτά που είδε όλη η Ελλάδα κι όχι με την υπερασπιστική γραμμή που διάλεξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια υπερασπιστική γραμμή που μάλλον εξέθεσε παρά βοήθησε τον δικέφαλο του Βορρά, καθώς κάποιοι θέλησαν να βγάλουν τυφλούς όλους τους Έλληνες.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου της σούπερ λίγκα, Μαρία Σκολαρίκη ήταν ξεκάθαρη στα όσα ανέφερε στο σκεπτικό της απόφασης. Κι έκανε επίσης λόγο για σαφές και ευανάγνωστο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Αρετόπουλου. Διάβασε την ιατροδικαστική γνωμάτευση, είδε τις γνωματεύσεις των γιατρών και πήρε μιαν απόφαση. Τα όσα έγιναν στην Τούμπα προέβλεπαν την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Με την ποινή που του επιβλήθηκε για τον τραυματισμό του Γκαρθία και την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρεί ότι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι άδικη. Γι' αυτό υπάρχουν οι εφέσεις και γι' αυτό άλλωσε έκανε έφεση ο δικέφαλος του Βορρά. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Εδώ το θέμα έχει ξεφύγει από την διαδικασία της έφεσης που έχει ασκήσει, όπως έχει δικαίωμα, ο ΠΑΟΚ.

Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σ' ένα επίπεδο που είναι ξεκάθαρη η «ετσιθελική» επιδίωξη του δικέφαλου να αλλάξει η απόφαση γιατί πολύ απλά αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ. Κι εδώ λοιπόν γεννάται το μεγάλο ερώτημα.

Τι είναι αυτό που ζητά τελικά ο δικέφαλος του Βορρά; Μήπως να δικαστεί ο Γκαρθία γιατί τόλμησε να εμποδίσει την πορεία του ρολού χαρτιού ταμειακής μηχανής; Αν ειναι έτσι, να ζητήσει και χίλια συγνώμη ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμιακού. Ας πάμε όμως ξανά στην ουσία της υπόθεσης. Η πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου της σούπερ λίγκα που πήρε μιαν απόφαση, προφανώς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνει την δουλειά της. Για τον ΠΑΟΚ ο Γκαρθία έκανε θέατρο. Για κάποιους άλλους δεν τον χτύπησε καν το χαρτί και απλά έδειξε πως έχει υποκριτικές ικανότητες.

Επειδή λοιπόν η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο καλό θα είναι να αναθεωρήσουν κάποιοι τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να επικοινωνήσουν την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ. Γιατί δεν βοηθά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Όσοι είδαν και τα είδαν πολλοί, έχουν καταλάβει τι είναι αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Καλό θα είναι λοιπόν να ενημερώσουν κάποιοι για τη νέα τους «εξυγιαντική» προσπάθεια και για το πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο αλλά και την αθλητική δικαιοσύνη. Μονά – ζυγά, μονόζυγα δεν γίνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x