Η Καλαμάτα καθάρισε τον Πανιώνιο με 3-0 σετ, εξασφάλισε την 6η θέση στο πρωτάθλημα και την ιστορική συμμετοχή στο Βαλκανικό Κύπελλο.
Η ΠΑΕ θέλησε να συγχαρεί την ομάδα βόλεϊ γι’ αυτή την επιτυχία της, εκδίδοντας ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ ΑΟ Καλαμάτα 80 Affidea, η οποία με την εξαιρετική της εμφάνιση κατέκτησε και μαθηματικά την 6η θέση στο πρωτάθλημα, μετά τη σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου.
Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα, αλλά και ιστορική για τον σύλλογο και την πόλη, καθώς εξασφαλίζει για πρώτη φορά τη συμμετοχή στο Βαλκανικό Κύπελλο. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για να έρθει αυτή η επιτυχία!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






