Stoiximan Super League

Τα θετικά της ΑΕΚ και τα δύο παράπονα του Ουζουνίδη από το ντέρμπι

Ποια στοιχεία κρατάει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ποια δεν θέλει να δει ξανά με τίποτα.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στο ντέρμπι (1-1) με τον Ολυμπιακό, αλλά εύκολα θα μπορούσε να είχε ηττηθεί.

Τηρουμένων των αναλογιών (αρκετές και σημαντικές απουσίες) η Ένωση τα πήγε καλά στο ματς και καλύτερα απ’ ότι θα περίμενε πολύς κόσμος.

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε κάποια στοιχεία για τα οποία… τρίβει τα χέριά του, αλλά και δύο που δεν τον χαροποιούν και σίγουρα δεν θα ήθελε να τα δει ξανά.

Το γεγονός ότι η ομάδα του είχε τρεξίματα (έχοντας βέβαια παίξει δύο ημέρες νωρίτερα, αλλά και εντός έδρας στην Ευρώπη) έπειτα από δύσκολο πρόγραμμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» που παρουσιάστηκαν με 11 νέα πρόσωπα κόντρα στη Μίλαν την Πέμπτη, φυσικά και τον αφήνει ικανοποιημένο.
Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, κινδύνευσαν μόνο στο δοκάρι του Χασάν στο 44’, έχοντας μπλοκάρει τα άκρα του αντιπάλου, ενώ στο δεύτερο δεν ήταν τόσο καλοί, αλλά αντέδρασαν μετά το πανέμορφο τέρμα του Φορτούνη.

Υπάρχουν δύο στοιχεία που δεν του άρεσαν καθόλου και τα αναφέρει η «Live Sport». To πρώτο το τόνισε λίγο-πολύ και μετά το ματς, όταν ανέφερε στη Nova: «Η βλακεία μας ήταν η τελευταία φάση. Δεν γίνεται να κάνουμε τέτοια πράγματα. Πολύ χαζή η τελευταία φάση».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε ότι οι παίκτες του δεν αντέδρασαν καλά στην τελευταία φάση, όπου έδωσαν τη δυνατότητα στον Γιάννη Φετφατζίδη να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Άσχετα, αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έκανε το 2-1.

Δεν έκοψε κάποιος τον Ποντένσε (πριν την πάσα του Γκερέρο), όπως δεν είχε κόψει κάποιος τον Μάτος στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια σκόραρε ο Πρίγιοβιτς, ενώ δεν βρέθηκε κανείς να σταματήσει τον Σεμέδο με την Μπενφίκα, παρότι δεν είχε κάποιο στήριγμα ο χαφ της Μπενφίκα και έκανε το 3-2 για τους «αετούς».

Επιπλέον, ο Ουζουνίδης πόνταρε επιθετικά αρκετά και στις στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ). Ήθελε να πληγώσει έτσι την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά είδε ότι τα περισσότερα από όσα είχε σχεδιάσει, δεν εφαρμόστηκαν σε αυτό το κομμάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x