Stoiximan Super League

Τα τυπικά για Μπουζάνη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Ντιν Μπουζάνη για τον Άρη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ομογενή τερματοφύλακα και αύριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά, στον Άρη ετοιμάζονται να ανακοινώσουν και την μεταγραφή του Ντιν Μπουζάνη.

Ο ομογενής τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από Όλνταμ και οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν άμεσα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφήνοντας στην άκρη τις περιπτώσεις των Γιάννη Γκέλιου της Αουγκσμπουργκ και Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού.

Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον 23χρονο πορτιέρο, ο οποίος θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα το αργότερο μέχρι την Τρίτη για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Παράλληλα, στον Άρη παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σουμπίνιο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν να μάθουν την απόφαση του Ολυμπιακού για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περσινή σεζόν και ειδικότερα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας βοήθησε πάρα πολύ τον Ατρόμητο.

Οι «κίτρινοι» τον θεωρούν ισάξιο αντικαταστάτη του Ανδρέα Τάτου και αυτό θα τους βάλει σε διαδικασία να συζητήσουν το ενδεχόμενο του δανεισμού του, ακόμα κι αν πρόκειται για «αλμυρή» περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x