Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τα χαμένα πέναλτι των Ελ Αραμπί-Χάμες λένε την αλήθεια για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν και μάλιστα με ανατροπή, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ καλή νίκη, με τις συνθήκες που αυτή ήρθε, καθώς έλειπαν πάρα πολλοί αμυντικοί. Στράβωσε επικίνδυνα το παιχνίδι με αυτογκόλ και χαμένο πέναλτι, αλλά έβγαλε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός. Έκανε όμως και ο ίδιος τη ζωή του πιο δύσκολη, με την ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής στο πρώτο μέρος, βάζοντας δηλαδή τον 19χρονο Ντόη. Είναι αλήθεια ότι στα δύο τελευταία ματς υπάρχουν κάποιες επιλογές του Μίτσελ που αν μην τι άλλο χρειάζονται ανάλυση εκ μέρους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Την Πέμπτη ο Εμβιλά έπαιξε στόπερ και ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού και χθες που χρειάζονταν στόπερ έβαλε σε αυτή τη θέση έναν αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού Β'. Χρειάζονται μελέτη τα δύο τελευταία ματς. Στο πρώτο ματς με την Καραμπάγκ χάλασαν όσα ωραία είχαν γίνει και στο δεύτερο με τον ΟΦΗ, ο προπονητής διόρθωσε με σωστές επιλογές τα λάθη που είχε κάνει», πρόσθεσε.

Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Τα δύο που χάνει με Ατρόμητο και ΟΦΗ, που εκτέλεσαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία όπως ο Ελ Αραμπί και ο Χάμες, δείχνουν πως υπάρχει ακόμα πολύ μεγάλη πίεση στην ομάδα. Αν δεν το ξεπεράσει η ομάδα, έτσι θα συνεχίσει να είναι. Η μόνη λύση είναι να συνεχίσει με νίκες μετά τις δύο σερί με Ατρόμητο και ΟΦΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x